Woensdagmiddag 30 april New Attraction Try Out! in Simplon

New Attraction Try Out! is op woensdag 30 april van 14.30 – 17.30 in Simplon, de entree is 2,50 euro. New Attraction Try Out! is een event speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Op elke Try Out! is een populaire urban muziek en dans act geboekt. Op het programma staan deze editie: MissFits en Rock Paper Sisters (dans) en Broederliefde, AB en Team Vervelend, DJ Lowpro en host Maddy Madpac.

Daarnaast is er de presentatie van Urban on Stage (jongerenproductie) en kunnen bezoekers ter plaatse meedoen met een dans battle en een open mic.

Broederliefde is één van de nieuwe rap sensaties uit Rotterdam. Broederliefde bestaat uit 10 leden, die al vanaf jongs af aan een hechte vriendengroep vormen en allen woonachtig zijn in de Rotterdamse wijk Spangen. Het motto van de groep bestaat vanaf dag één uit eenheid, gezelligheid en voetballen. Dit kreeg een andere wending toen “Emms” besloot om ook te gaan rappen. Niet kort erna besloten ‘Mella, Sjaf & Jerr” zich aan bij Emms en kon men naast de vriendengroep nu ook spreken van een rapgroep: Broederliefde. Al snel hadden ze de wijk achter zich staan en begonnen ze eerst rustig binnen Rotterdam en via social media een naam op te bouwen met song en video releases van o.a. (hit)tracks als: “Domme jongens”, “Maluku” & “Ik weet”. In januari stond de act in de Oosterpoort bij Noorderslag en nu voor jong publiek bij de Try Out!
AB & Ezra zijn geen onbekenden bij New Attraction. Dit talentvolle duo maakt al jaren samen muziek. Ze hebben samen onder andere op het Bevrijdingsfestival gespeeld en ook stonden ze op de main stage van New Attraction festival 2011. Team Vervelend is een jonge groep artiesten uit Groningen die met name urban muziek maken, benieuwd wat ze doen? Kom naar de New Attraction Try Out!

RockPaperSisters is een danscrew uit Groningen met meiden uit Groningen en uit Amsterdam. Pas in 2012 zijn zij begonnen met deze samenstelling en sindsdien doen ze met veel plezier en succes mee aan wedstrijden en shows. Onlangs stonden ze in de halve finale van het televisieprogramma Everybody Dance Now, waar ze een groen vloer kregen van de jury! De dames zijn vrolijk, enthousiast, spontaan en vooral gek op dansen.

Missfits is een nieuw opkomend damesgroep uit Groningen die bestaat uit 5 leden: Naomi Miojo, Noenoni Loasana, Jessica Geerman, Chantal de Boer en Oesje Sambo. Deze dames zijn individueel hartstikke sterk en hebben elk een eigen stijl. Het is een groep met een groot leeftijdsverschil, maar bij MissFits is dat niet te zien in hun dans en dat maakt ze als groep extra goed.

Voor meer informatie: www.newattraction.com (Try Out!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.