WIJ GRONINGEN HOUDT LOCATIES OPEN

WIJ Groningen houdt ondanks de lockdown alle locaties in de stad Groningen open. Inwoners kunnen op sommige locaties zonder afspraak binnenlopen; de meeste locaties zijn open op afspraak. ‘Wij merken dat tijdens deze langdurige coronacrisis de inwoners van de stad Groningen steeds meer een beroep op ons doen. Dat zal ook tijdens deze nieuwe lockdown het geval zijn. Vanwege onze cruciale functie blijven wij uiteraard open’, aldus directeur, bestuurder Mirjam Kuin van WIJ Groningen.

De locatie aan de Heesterpoort (Oude School), Beijum (Heerdenhoes), Corpus de Hoorn en Vinkhuizen (’t Vinkhuys) zijn de WIJ-hoofdlocaties. Daar kunnen inwoners zonder afspraak naartoe. Voor de overige locaties geldt dat inwoners een afspraak dienen te maken via e-mail of telefoon.

Net als bij de vorig lockdown in december 2021 gaan medewerkers van WIJ Groningen meer de wijken in. ‘Via onze straatrondes proberen we contact met de inwoners te houden’, zegt Mirjam Kuin. ‘Vorig jaar hebben we gemerkt dat inwoners dit waarderen. Sommigen zitten verlegen om een sociaal praatje, anderen hebben daadwerkelijk een ondersteuningsvraag.’ De WIJ-teams lopen en fietsen door de diverse wijken in de stad Groningen, of zijn aanwezig op strategische plekken, zoals bij de supermarkten, daar waar de meeste inwoners zich ophouden.

Via deze link alle WIJ-locaties plus telefoonnummers en e-maladressen: https://wij.groningen.nl/wij-teams/

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.