Wessel Gansfortcollege danst voor CliniClowns met schoolfeest ‘Dance for fun’

Op 13 december 2013 ging het dak eraf bij het Wessel Gansfortcollege Heerdenpad in Groningen. Stichting CliniClowns Nederland organiseerde samen met Q-music (presents The Party) het ‘Dance for fun’ feest op deze middelbare school. Onderdeel van het feest is het ‘Dance for fun uur’, waarbij alleleerlingen een uur non-stop dansen. Daarmee haalden ze € 11.609,64 op voor het goede doel.

Met de ‘Dance for fun’ verzorgden de zeer ervaren Q-music deejays een spetterend feest op het Wessel Gansfortcollege dat overgoten was met een CliniClowns sausje. Filmpjes, wedstrijdjes, aankleding, rode neuzen, noem het maar op!

Dansen voor een lach!

De leerlingen van het Wessel Gansfortcollege zijn op 28 oktober, na een feestelijke Kick-Off in de aula van de school, van start gegaan met het inzamelen van zoveel mogelijk geld. Zo maken de leerlingen van het Wessel Gansfortcollege het mogelijk dat CliniClowns zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bieden. Na het Dance for fun uur overhandigde een van de leerlingen een cheque, met deze avond werd er  €11.609,64 opgehaald voor CliniClowns!

Non-stop dansen

Onderdeel van het feest is het ‘Dance for fun uur’, waarbij alle leerlingen een uur non-stop dansen. Juvat Westendorp, bekend van ‘So You Think You Can Dance’ en ambassadeur van CliniClowns kwam tijdens dit uur live optreden. Hij maakte voor Dance for fun een choreografie waarbij de leerlingen samen met Juvat helemaal losgingen.

Wie haalt het meeste sponsorgeld op?

Iedere leerling heeft een eigen pagina op een speciale website, waarmee zij sponsorgeld kunnen ophalen. Leerlingen die het meeste sponsorgeld ophaalden maakten kans op leuke prijzen, waaronder een iPad Mini of een kijkje in de keuken bij Q-music.  Maar er werden ook regionale, gesponsorde prijzen weggegeven, zoals wedstrijdkaartjes en een rondleiding bij F.C. Groningen.

Meer informatie over het programma vindt u op www.danceforfun.nl.

foto: website Danceforfun

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.