Werkzaamheden Emingaheerd (fietspad) en Sibrandaheerd (rijbaan)

Het asfalt van de Sibrandaheerd, tussen de Emingaheerd en Sibrandaheerd 120 is aan vervanging toe. De gemeente heeft aannemer KWS daarom opdracht gegeven te asfalteren.
Tegelijk met deze werkzaamheden wordt ook het fietspad langs de Emgingaheerd, tussen de Sibrandaheerd en de rotonde, aangepakt. Fietsers maken deze dagen gebruik van de rijbaan.
Reparaties aan goten en stoepranden worden meegenomen tijdens de werkzaamheden.

Wanneer

Op maandagmorgen 24 augustus start de aannemer met de werkzaamheden. Donderdag gaat hij asfalteren. Er wordt alleen overdag gewerkt. Als alles volgens planning verloopt, is de aannemer op 27 augustus om 18.00 uur klaar met alle werkzaamheden.

Overlast en parkeren

De aannemer gaat eerst frezen. Dit kan geluidsoverlast geven. Om schade aan auto’s te voorkomen, vragen wij u op maandag 24 augustus en donderdag 27 augustus niet te parkeren in het werkvak (vanaf de kruising Emingaheerd tot de eerste bocht in de Sibrandaheerd).
Tijdens het asfalteren op donderdag, is er geen verkeer mogelijk in de Sibrandaheerd. Verkeer wordt omgeleid. De andere dagen is de straat grotendeels te gebruiken.

 

Informatie

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de werkzaamheden, dan kunt contact opnemen met Jan Kraan via telefoonnummer 14 050.
U kunt ook bellen met Alex de Jong van KWS op telefoonnummer 06 155 27 590.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.