Werkzaamheden aan Gerrit Krolbrug

Met deze brief willen wij u informeren over geplande onderhoudswerkzaamheden aan de Gerrit Krolbrug te Groningen. Van maandag 22 oktober 06:00 uur tot en met vrijdag 26 oktober 22:00 uur voert de provincie Groningen diverse werkzaamheden uit aan de brug.

De brug is gedurende deze periode voor al het doorgaand verkeer gesloten. Voetgangers en fietsers kunnen gebruik blijven maken van de twee hooggelegen bruggen. Het overige verkeer wordt tijdens de stremming omgeleid via met borden aangegeven routes.

We voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:
We herstellen de draagconstructie van het brugdek en vervangen delen van het bewegingsmechanisme. In dezelfde week gaat de gemeente Groningen de kruising Korreweg/Ulgersmaweg herinrichten. Dit kan voor extra overlast zorgen.

Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken en de onderhoudswerkzaamheden zo spoedig mogelijk uit te voeren. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de provincie Groningen, afdeling Werktuigbouw, Electro en Bediening, tel: 050 – 316 4579.

Wilt u op de hoogte bliiven van deze en andere werkzaamheden die de provincie Groningen uitvoert, kijk dan op onze website: www.provinciegroningen.nl. Onder Direct naar/ werk aan de weg, vindt u een actueel overzicht van alle wegwerkzaamheden.

bron: ingezonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.