Weer overval op cafetaria Groningen: derde in vier dagen tijd

GRONINGEN – Aan de Ypemaheerd in de Groningse wijk Beijum is zondagavond een restaurant overvallen door een gemaskerde man met een nog onbekend wapen. Het is de derde overval op een eetgelegenheid in de stad in vier dagen tijd. Ook werd dit weekend een maaltijdbezorger overvallen door twee mannen met een vuurwapen.

De overvaller in Beijum liep zondagavond rond half 9 binnen en ging er korte tijd later met een onbekend geldbedrag rennend vandoor. Donderdagavond werd in de Oosterparkwijk een cafetaria overvallen door twee gemaskerde en gewapende mannen. Een dag later was het raak in Paddepoel. Ook hier ging het om twee mannen met een nog onbekend wapen.

Alle daders zijn nog spoorloos. De politie kan nog niet zeggen of er een verband is. Maandag spreekt de politie met cafetariahouders om meer te weten te komen.

bron: Nieuwsblad van het Noorden

Update OogTV:

Er is zondagavond opnieuw een eetgelegenheid overvallen. Dit keer gaat het om een Chinees-Indisch restaurant Sun Wing aan de Ypemaheerd in Beijum.

Volgens de politie is de overval gepleegd door een gewapende en gemaskerde man van ongeveer 1.70 groot. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

De laatste dagen zijn er meerdere cafetaria’s in de stad overvallen. Korpschef Erik van Zuidam van de politie spreekt van een ‘ernstige serie’. In eerste instantie werd vermeld dat het om een cafetaria ging aan de Ypemaheerd. Dat blijkt niet te kloppen.

bron: OogTV

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.