Weer feest bij de jaarwisseling!

Met nog een paar uren voor de boeg zijn de voorbereidingen voor het al bijna traditionele feest op het parkeerterrein bij winkelcentrum-west in volle gang. Want dat mogen we toch al wel zeggen, traditioneel?

Zoals al eerder gemeld wordt er voortgeborduurd op de aanpak van de beide afgelopen jaren en worden de kleine plooitjes van die keren gladgestreken. Op de poster hiernaast staat war u dit keer kunt verwachten: muziek van 11 tot 4 uur. Tot 4 uur? Als het feest om wat voor reden eerder afloopt, stopt het eerder. Tot 4 uur? Als het nog gezellig is, wel. Het is per slot van rekening maar een keer per jaar een jaarwisseling.

De wijk, maar ook de politiek, was lovend over de aanpak in Beijum van de beide laatste jaren. Geen grote vernielingen, geen inzet van de ME, geen vervelend gedoe met gewonden en arrestanten, maar het kon, ook in Beijum, een feest!

Een feest met ook weer een vreugdevuur. Op oudejaarsdag wordt ’s morgens vroeg de vuurbak weer opgebouwd waar vanaf het eind van de middag kerstbomen en ander ‘goedgekeurd’ brandbare zaken naar toe kan worden gebracht.

Voor informatie over de werkgroep en het programma van de avond kunt u contact opnemen met opbouwwerkster Debora den Haring: d.denharing@stiel.nl. Voor andere zaken zijn de bekende nummers te bereiken.

Hebt u een vraag of wilt u iets melden? Dan kunt u bellen naar:

  • Milieudienst-grofvuil (050) 3671000, bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
  • Meldpunt Overlast en Zorg (050) 587 58 85, bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
  • Loket Beheer en Verkeer (050) 367 89 10, bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
  • Politie (0900) 8844, voor niet spoedeisende zaken, bereikbaar 24 uur per dag
  • Alarmnummer 112, spoedeisende hulp (politie, brandweer, ambulance) bereikbaar 24 uur per dag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.