Weekend 16 en 17 februari afrit van Ring Oost naar Eemshavenweg afgesloten

Zaterdag 16 en zondag 17 februari 2013 is de afrit vanaf de Oostelijke Ringweg (Beneluxweg) richting Eemshavenweg (N46 richting Bedum) afgesloten. Het verkeer wordt dan met gele borden omgeleid.

Tijdens de afsluiting worden struiken en bomen gekapt rondom de aansluiting van de Oostelijke Ringweg met de Eemshavenweg.

Omleidingen
Het verkeer dat komt vanaf de Oostelijke Ringweg met bestemming Eemshaven wordt in eerste instantie via de Noordelijke Ringweg (N370 Noordzeeweg) richting Zuidhorn-Plataanlaan en afrit Iepenlaan omgeleid en vervolgens onder de Noordelijke Ringweg door linksaf oprit Plataanlaan-Noordzeeweg- weer richting Eemshavenweg geleid. Verkeer vanaf de Oostelijke Ringweg richting Bedum kan het beste via de afslag Groningerweg (bij Hornbach) richting Bedum rijden.

Totale aanpak Ring Oost
Deze werkzaamheden maken deel uit van de totale aanpak Ring Oost (periode 2010-2014) waarbij de huidige kruisingen bij de Oostelijke Ringweg ongelijkvloers worden. Het doel van deze aanpassingen is om de verkeersveiligheid en de doorstroming van het verkeer op de Oostelijke Ringweg te verbeteren.

Meer informatie over de omleidingsroutes is te vinden op:  www.ringgroningen.nl en via Twitter @ringgroningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.