Vrouwen-fair

In het Trefpunt in Beijum is woensdag 11 december vanaf 20.00 uur alweer de 3e creatieve Vrouwen-fair. De beurs dankt haar naam aan een groep vrouwen – Vrouwen-fair – die zich bezighoudt met alles op creatief vlak. Vrouwen-fair bestaat op dit moment uit een tiental vrouwen, waarvan enkele uit Beijum zelf. Sommige zijn op een professionele manier bezig met hun creativiteit, anderen puur als hobby. Ze zijn echter allemaal enorm bedreven in wat ze doen en hebben samen tot doel om dit te delen met andere mensen.

Met de organisatie van de Vrouwen-fairs in de stad en provincie Groningen geven zij mensen de kans om kennis te maken met hun creativiteit. De rondreis van de Vrouwen-fair gaat na Haren en Lageland verder in Beijum. Op de beurs vindt u workshops, demonstraties en proeverijen.

Één van de meest veelbelovende en intussen al een zeer bekende bloemist is in Beijum aanwezig. Bij haar kunt u een mini-workshop volgen. Ook naaiatelier Toffe Stoffe is aanwezig en ook hier kunt u een workshop volgen. Bij Mooi kunt u aan de miniworkshop pimp je (telefoon)hoesje meedoen. Verder geeft Kadootje zootje een demonstratie haken, is er een nagelstyliste die nailart laat bewonderen, zijn er handgemaakte bonbons, pop cakes en cupcakes, is er kwalitatief goed speelgoed, zijn er sieraden, stofslingers, decopatch en nog veel meer.

Vrouwen-fair is te vinden op Facebook: vrouwen-fair. Opgave voor de workshops kan via deze Facebook-pagina.

In het kort:

Vrouwen-fair

Het Trefpunt, Beijumerweg 17

11 december, 20.00 uur

gratis entree

foto: StockXchng

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.