Vrijwilligersplein bij Bruisend Beijum

Je wilt vrijwilligerswerk gaan doen omdat zinvol bestede tijd voldoening geeft en het leuk is om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen.

Dat kan! Het aantal mogelijkheden is gevarieerd en groot. Voor jong en oud, werkend of niet werkend, kortdurende klussen of liever structureel.

Je kunt aan de slag binnen je eigen wijk en zo een steentje bijdragen aan een leefbaar Beijum maar ook kiezen voor vrijwilligerswerk op een andere plek in de stad.  Kortom, er is voor elk wat wils!

Wil je graag advies bij het vinden van een goede vrijwillige plek? Dan kun je hier terecht.  Ook kun je hier allerlei informatie rond vrijwilligerswerk krijgen over: onkostenvergoedingen, vrijwilligersovereenkomsten en vrijwilligerswerk doen met een uitkering.

Om vrijwilliger te worden heb je geen specifieke opleiding nodig. Wat telt is enthousiasme en inzet.

Op zaterdag 27 september, tijdens Bruisend Beijum, van 13.00 tot 17.00 uur in het Trefpunt wordt een ‘vrijwilligersplein’ georganiseerd door verschillende samenwerkende organisaties uit de wijk. Op een informele manier kunt jij hier kennismaken met vrijwilligerswerk.

Loop even langs het vrijwilligersplein, misschien kunnen wij hier iets voor jou betekenen.

Voor meer informatie: Je kunt langskomen bij de Stip in de Wegwijzer of mailen naar f.remkes @mjd.nl of beijum@stip-groningen.nl. Per telefoon is Stip bereikbaar op: 050-549 02 29.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.