Voortgang werkzaamheden Ring mei 2013

De werkzaamheden op en rondom de Oostelijke Ringweg en de Noordelijke Ringweg vorderen gestaag. Maar in de komende tijd zal er nog veel werk worden verzet. Meimaand is uitgeroepen tot de klusmaand!  

Helaas deze maand enkele wegafsluitingen voor Beijum-Zuid en het viaduct bij Lewenborg/Ulgersmaborg.

Van 1 tot 8 mei afslag Beijum-Zuid afgesloten

In de meivakantie (periode 1-8 mei)  is het niet mogelijk om komende vanaf de Oostelijke Ringweg Beijum-Zuid (de Emingaheerd) in en uit te rijden. Er vinden werkzaamheden plaats aan het nieuwe viaduct en het riool bij de Emingaheerd. Het verkeer wordt dan omgeleid via Beijum-Noord.

Voor fietsers geldt er een minimale (kleine) omleiding. Het doorgaande verkeer op de Oostelijke Ringweg kan  blijven doorrijden, maar dient rekening te houden met een beperkt aantal rijstroken en beperkte snelheid.

Klusmaanden mei en juni
Deze werkzaamheden maken deel uit van de voltooiing van de bouw van het nieuwe viaduct bij Beijum-Zuid. In de maanden mei en juni vinden er diverse werkzaamheden plaats aan het nieuwe viaduct bij Beijum-Zuid en de aansluitende wegen, waarvoor ‘de zijarmen’ van de Oostelijke Ringweg tijdelijk worden afgesloten.

van 20 mei tot 28 juni afsluiting De Hunze
De Hunze  In de periode 20 mei- 28 juni is de andere zijde afgesloten  en is het niet mogelijk om vanaf de Oostelijke Ringweg de Hunze (Berlageweg) in of uit te rijden. Ook hier gaat de omleiding via Beijum-Noord. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Bakemastraat. Ook hier geldt dat het doorgaande verkeer op de Oostelijke Ringweg kan blijven doorrijden, maar ekening dient te houden met een beperkt aantal rijstroken en beperkte snelheid.

Nieuwe viaduct
De verwachting is dat eind begin juli het nieuwe viaduct, dat nu naast de Oostelijke Ringweg in aanbouw is, op haar definitieve plek (over de Oostelijke Ringweg) in wordt gereden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.