Voorlopig Programma Bruisend Beijum

Woensdag 19 september presenteert Pand 49 van 13.00  tot 17.00 uur de happening ‘Met stip op 1’  voor kinderen en volwassenen, waarbij iedereen die wil mee kan werken aan de totstandkoming van één of een aantal  kunstwerken. Daarna is het de bedoeling dat die kunstwerken voor korte of langere tijd een plek in Beijum krijgen. De SKSG presenteert die middag een flitsend kinderprogramma, waar alle kinderen uit Beijum aan mee kunnen doen.

Donderdag 20 september organiseert de WOB (Werkgroep Ouderen Beijum),de activiteiten commissie, Stiel en Stip een dag vol folklore en nostalgie. Met o.a. een paardentram, oude ambachten, zangkoor Ratjetoe, een Ot- en Sienpresentatie, een volksdansgroep, een shantikoor, dansmarikes, het koken en eten van een oudhollandse maaltijd. Innersdijk komt met een bus vol bezoek over uit Ten Boer om dit programma mee te maken.

Vrijdag 21 september is de dag van de zeskampen, georganiseerd vanuit het MJD-Jongerenwerk. Van 15.30 tot 17.30 uur kunnen kinderteams meedoen. Van 18.30 tot 20.30 uur is de zeskamp voor ouderen. Teams van 5 personen zijn welkom: Heerdteams, teams van clubs, van vrienden en vriendinnen, van kerken enz. kunnen zich inschrijven. Het winnende team mag gratis uit eten.!!

Zaterdag 22 september presenteert de stichting Music and Fun (MAF) van 15.00 tot 22.00 uur het “Beijum Fest”muziekfestival . Een veelzijdig aanbod van live-optredens met natuurlijk ook flink wat musici uit Beijum. Dit onder het genot van het nodige eten en drinken in oktoberfestsfeer .

Zondag 23 september worden de festiviteiten afgesloten met de eigenlijke startmanifestatie Bruisend Kleurrijk Beijum met een keur aan presentaties, optredens en alle informatie over de programma’s en activiteiten waar je het seizoen 2012-2013 aan mee kunt doen of die je kunt bezoeken in de wijk. Met alle folders en andere informatie die daarbij horen en met de mogelijkheid om je op te geven voor activiteiten van je keuze.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.