Voorjaar 2017 start invulling oude Innersdijk locatie

De gisteren in de namiddag gehouden informatie inloop mocht zich verheugen op de interesse van een honderdtal bezoekers..

beganegrond-wij-en-bibMen kon zich deze namiddag laten informeren over en bekijken wat de voorgenomen bouwplannen op de oude Innersdijk locatie zijn.Ook werd er de mogelijkheid geboden om op- en aanmerkingen en/of ideeën over de plannen te ventileren.Het ging vandaag vooral om het ontwerp van het zogenaamde Derdengebouw. Een nieuw onderkomen voor o.a. WIJ Beijum, de buurtcentra en bewoners van de Zijlen. De bouw zal volgens planning in het voorjaar van 2017 beginnen en de oplevering zal in het derde kwartaal van 2018 plaats gaan vinden.

Ook kon men een indruk krijgen van de voorgenomen bouw van het Nieuwe Innersdijk, te starten in het najaar 2017.

Over het algemeen was men positief over de invulling van het nu nog braak liggende terrein. Voor enkele aanwonenden zal het verdwijnen van het vrije uitzicht even wennen zijn.  Wij gaan er echter vanuit en hebben er net als de meeste aanwezigen, positieve gedachten over dat de invulling een bijdrage levert aan en  invloed heeft, op de toekomst van Plein Oost.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.