Voor elkaar, met elkaar een feestelijke avond

Soms is het prettig om ervaringen te delen. Wanneer je bijvoorbeeld zorgt voor je ouders, een zieke broer, een oude buurvrouw of  een kind dat extra aandacht nodig heeft ben je mantelzorger. Vaak vind je het vanzelfsprekend om voor iemand te zorgen. Maar zorgen voor iemand is niet altijd makkelijk en je kunt er vragen over hebben. Daarom organiseert Orchidee in samenwerking met vrijwilligers van Buurtwelzijn en cursisten van Amwaht een informatieve maar vooral ook gezellige avond in Beijum. Amwaht staat voor Allochtone Mantelzorgers Werken Aan Hun Toekomst. De mantelzorgers worden opgeleid om lotgenotengroepen te organiseren en te begeleiden.

De avond begint om 19.00 uur, dan is er tijd voor een hapje en een drankje. Voor kinderen is er een speelruimte aanwezig. In het eerste gedeelte van de avond wordt er een voorlichting aangeboden door twee cursisten van Amwaht. Er is volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Mantelzorgers maar ook mensen die mantelzorgers kennen of geïnformeerd willen worden zijn van harte welkom.

Het tweede gedeelte van de avond is er een dansfeest speciaal voor vrouwen, om even helemaal te ontspannen. Een dj draait muziek vanuit de hele wereld. Deze feestelijke avond duurt tot 21.30 uur.

Bent u mantelzorger of kent u een mantelzorger dan bent u van harte uitgenodigd vrijdag 19 september vanaf 19.00 uur in het Heerdenhoes. Vrij entree, bij binnenkomst krijgt u een consumptiebon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.