Update: Verkeershinder kruising Godekenheerd / Froukemaheerd / Koerspad

Er is enigszins onduidelijkheid ontstaan betreffende de bedoelde kruising. Dit omdat er een onjuiste afbeelding is geplaatst bij het artikel. Deze geeft weer waar de borden geplaatst worden. Onderstaande afbeelding betreft de genoemde kruising. Het gaat om de kruising die toegang geeft tot de Godekenheerd / Froukemaheerd / Koerspad , Die kruising wordt in z’n geheel verhoogd en voorzien van een rode slijtlaag in de verwachting dat daardoor de verkeersveiligheid verbeterd.

De redactie

 

In het kader van de Heerdenaanpak wordt de kruising Godekenheerd / Froukemaheerd / Koerspad aangepakt.
Dat is één van de uitkomsten van de rondgang die de gemeente heeft gehad met o.a. bewoners en betrokken organisaties.

Omdat het ingrijpende werkzaamheden zijn is er een verkeersplan gemaakt. In dit plan is gekeken naar de manier waarop de afwikkeling van het verkeer gedurende de werkzaamheden kan plaatsvinden. Op dinsdag 10 juli worden de tekstborden geplaatst.

Planning werkzaamheden ziet er als volgt uit:

Week 29 (17 t/m 21 juli) uitvoering voorbereidende werkzaamheden met een halve stremming. Verkeer kan gebruik blijven maken van het kruising vlak.

Week 30 (maandag 24 juli vanaf 7.00 uur t/m vrijdag 28 juli 18.00 uur) is de kruising afgesloten voor het  verkeer.

Maandag 24 juli t/m donderdag 27 juli is men bezig met het opbreken/afvoeren van bestaande materialen, aanpassen van de bochtstralen en het aanbrengen van fundering materialen.
Vrijdag 28 juli wordt het asfalt en de belijning aangebracht.

Omdat het een erg groot gebied is waar de gevolgen merkbaar zullen zijn kijkt men, behalve dat er borden worden geplaatst, nog naar de manier hoe de bewoners te informeren.

3 reacties op “Update: Verkeershinder kruising Godekenheerd / Froukemaheerd / Koerspad

 1. Bedankt voor de nuttige info. Maar naar beoordeling van de lucht foto lijkt het meer op dat het de Emingaheerd / Beijumerwerg / Godekeheerd kruisiging betreft. Weten wij ook wat er verandert gaat worden? Groeten Theo Koolman

  1. Hallo Theo, helemaal juist opgemerkt. Excuses voor de verwarring. Geplaatste afbeelding is die waar onder andere borden geplaatst worden.
   Voor de duidelijkheid zullen wij een update plaatsen.
   Met vriendelijke groet,
   Rein van der Velde

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.