Veel bezwaren tegen hondenbeleid

Er zijn veel bezwaarschriften ingediend tegen het, dit jaar ingevoerde hondenbeleid ,in Groningen. De indieners van de bezwaarschriften krijgen de gelegenheid van de gemeente hun bezwaren mondeling toe te lichten.

Het aantal bezwaarschriften is zo groot dat er in december meerdere hoorzittingen zullen plaatsvinden. Per hoorzitting worden 25 personen in de gelegenheid gesteld hun bezwaren toe te lichten.

Sinds april dit jaar mogen honden niet meer loslopen, moeten eigenaren in het bezit zijn van een opruimzakje en moet hondenpoep worden opgeruimd, behalve op een beperkt aantal aangewezen uitrengebieden.

Bron: OogTv

Foto: Vereniging Hondenvrienden Groningen

Wat de Bewonersorganisatie Beijum (BOB) betreft is het hondenuitlaatbeleid van de gemeente goed voor Beijum. In onze wijk zijn er voldoende uitrengebieden, en als er mensen zijn die ideeën  hebben om daar nog plekken aan toe te voegen dan ontvangt de BOB daar graag bericht over. De BOB vindt wel dat er voldoende prullenbakken moeten zijn om geruimde poep in te deponeren. Ook suggesties  wat plekken voor extra prullenbakken betreft zijn welkom op mike.tomale@beijum.org.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.