Vanaf 7 januari geluidshinder rondom Beijum-Noord/Groningerweg

Vanaf woensdag 7 januari tot eind januari 2015 vinden er overdag sloopwerkzaamheden plaats nabij de Beijumerbrug (brug over het Boterdiep nabij het knooppunt Groningerweg/Beijum-Noord).  Voor de nabije omgeving kunnen deze werkzaamheden geluidsoverlast veroorzaken.De werkzaamheden hebben te maken met de bouw van het nieuwe viaduct op de Oostelijke Ringweg.

Eind 2014 is het eerste gedeelte van het nieuwe viaduct gerealiseerd. Het verkeer rijdt hier inmiddels overheen. In de komende maanden wordt hard gewerkt aan de voltooiing van het tweede gedeelte. De verwachting is dat in het najaar van 2015 de werkzaamheden hier gereed zijn.

Toekomstige situatie
De werkzaamheden maken deel uit van de totale aanpak Ring Oost en heel specifiek van de aanpak en reconstructie van het deelproject Beijum-Noord/Groningerweg.
Voor meer informatie over de nieuwe situatie zie ook de ‘toekomstfoto’s’ op de website http://www.ringgroningen.nl/oostelijke-ringweg/deelprojecten/beijum-noord-groningerweg
Geheel rechts op de site staat “kruising Beijum-Noord en Groningerweg bekijk hier de nieuwe situatie”. Klik op nu en straks en je ziet het verschil!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.