Van een bezorgde Beijumse ontvingen we onderstaande mail:

Woensdagmiddag 28 september om 14.30uur heeft een kinderlokker geprobeerd mijn kleindochter van 6 jaar mee te lokken. Hij vroeg haar of ze mee ging met hem op de fiets naar het kanaal. Mijn kleindochter zei Nee,en rende gauw naar huis.Het gebeurde om de hoek bij haar huis.
Ze heeft het aan haar papa en mama verteld,papa nam haar direct mee achterop de fiets en ze zijn door de wijk gefietst om te kijken,of ze die man nog ergens zag fietsen.
Mijn schoondochter heeft direct 112 gebeld en ze gezegd dat haar man met hun dochter op zoek was naar die man,en dat ze niet voor de gevolgen in stond,als hij die man tegenkwam. Toen was de politie er heel snel,inmiddels was ook mijn zoon met zijn dochter terug.
Mijn kleindochter kon de politie precies vertellen hoe die man eruit zag,wat voor kleren hij aanhad,en wat hij tegen haar had gezegd.
Het gaat om een wat oudere wat kalende man op een fiets met een witte t-shirt en een blauwe spijkerbroek aan.
Mijn zoon heeft zowel voor de basisschool  van mijn kleindochter,als voor de creche van haar broertje brieven opgesteld en afgegeven op school,waarin stond wat er was gebeurd en hoe die man eruit zag.
Er waren wat ouders die dit niet prettig vonden dat dit werd doorgegeven,want dan werden de kinderen bang gemaakt! Wat willen ze dan: de kop in het zand steken,totdat misschien hun kind,of een andere kind volgende keer het slachtoffer is van deze man?
Ik vermeld in dit bericht geen namen van mijn kleindochter,of de school,en ook niet mijn achternaam, dit uit bescherming voor mijn kleindochter, omdat deze man nog niet is opgepakt.
Ik zou daarom heel graag willen dat U in uw krant deze waarschuwing zet,om iedereen in deze wijk
te waarschuwen voor het volgende:
ER FIETST EEN KINDERLOKKER DOOR BEIJUM,EEN WAT OUDERE MAN,IETWAT KALEND EN LICHTGRIJS AAN DE ZIJKANTEN!

bron: ingezonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.