Vacature: Projectleider-projectontwikkelaar bij Beijum in Bedrijf

In de wijk Beijum is in 2022 de Alliantie Beijum in bedrijf tot stand gekomen. Deze bestaat uit het Heerdenhoes, het Trefpunt, de Wiershoeck en WerkPro. De Alliantie heeft samen met bewoners en wijkorganisaties uit Beijum het plan Beijum in Bedrijf ontwikkeld.

De ambitie van Beijum in Bedrijf is te komen tot een sterk vergroot aanbod van wijkbedrijvigheid binnen de bestaande organisaties en de totstandkoming van kleinere en grotere op werk en participatie gerichte bewonersinitiatieven. De nieuwe initiatieven worden zoveel mogelijk door bewoners zelf ontwikkeld en uitgevoerd. Binnen deze wijkbedrijvigheid kunnen Beijumers meedoen, zich ontwikkelen en stappen naar economische zelfstandigheid zetten. Een projectleider gaat een aanjagende en ondersteunende rol vervullen binnen Beijum in Bedrijf.

De functie
Beijum in Bedrijf is er voor en door de wijk. Alle inwoners kunnen zelf initiatief nemen en worden (indien nodig) ondersteund door de projectleider om deze initiatieven te laten bloeien. Beijumers kunnen ook deelnemen en meedoen als vrijwilliger, in een participatiebaan, een werkervaringsplaats of in een basisbaan.

Informatie
Klik voor meer informatie voor de vacature op de link  https://www.werkpro.nl/vacatures/projectleider-projectontwikkelaar/  of als je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Marga à Nijeholt op telefoonnummer 0629406613.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.