Urban House Groningen programmeert zondag 1 juni spoken word en poetry perfomances in Simplon

Op zondag 1 juni van 17.00 tot 20.00 uur presenteert Wordplay X Soulfood XL een programma waarbij de tekst van de optredende artiesten centraal staat.

Zo treden rappers Diggy Dex (Zwolle) en Mulu op met een spoken word performance, treden dichter T. Martinus (Amsterdam) en Renée Luth op en presenteert de Poetry Circle Groningen een korte groepsperformance. De muzikale noot komt van singer-songwriters Willie Darktrousers en Maria Josine. The Wordplay House Band, bestaande uit Cissy Gress, Dani Brands, George Sopacua, Benson Itoe en Keith Barker Williams, sluit af met een open mic voor MC’s en vocalisten. Dit alles kun je samen met host Maddy Madpac en DJ Liquid beleven onder het genot van Rita’s Caribbean Soulfood.

Voorafgaand aan de XL-editie op 1 juni hebben dit seizoen 5 edities Wordplay X Soulfood plaatsgevonden op zondagmiddagen in New Orleans Jazz Café.

Wordplay X Soulfood XL is een productie van Stichting Urban House Groningen i.s.m. Cissy Gress, initiatiefneemster van WordplayXSoulfood.

Meer informatie over het programma en de optredende artiesten van deze XL editie is te vinden op de website (www.newattraction.com) en over alle edities van WordplayXSoulfood via facebook (www.facebook.com/wordplayxsoulfood ).

 Zondag 1 juni, 17.00u – 20.00u Tickets á € 2,50 verkrijgbaar aan de deur
Simplon Kleine Zaal, Boterdiep 69, Groningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.