Urban House Groningen haalt danser en choreograaf Brian Puspos naar Nederland

Workshop tour  voor  talentvolle dansers

Urban House Groningen heeft Brian Puspos van ‘Mos Wanted Crew’ uit Amerika uitgenodigd voor twee masterclasses, waar 80 deelnemers van de Urban Academy aan meedoen.  Om ook andere talentvolle dansers de kans te geven met Brian te dansen Heeft Urban House Groningen Brian Puspos meegenomen op tour naar Max studios in Nijmegen en Arnhem en naar Franceeya Dance Company in Amsterdam.

Brian Puspos is een van de populairste choreografen van het moment, met miljoenen Youtube views groeit zijn populariteit met de dag. Brian is onder andere bekend van de videoclip Beauty and the beat van Justin Bieber, hij is de choreograaf van Marques Houston, heeft de award Choreographer of the year 2012 gewonnen, is America’s Best Dance Crew finalist in seizoen 1 & 7 en is danser bij de Mos Wanted Crew. Op zijn tour deelde hij zijn kennis met de dansers uit Nederland en hij leerde ze een choreografie aan, die aansluit op de nieuwste trends in de hiphop danswereld.

Urban House Groningen wil met deze tour dansers inspireren om het beste uit zichzelf te halen en hun talent te ontwikkelen.

De planning van de workshop tour:

26 februari 18.00 – 19.30: Max Studios Nijmegen

26 februari 20.00 – 21.30: Max Studios Almere

27 februari 19.00 – 20.30: Urban Academy Groningen

27 februari 20.30 – 22.00: Urban Academy Groningen

29 februari 18.00 – 19.30: Franceeya Dance Company Amsterdam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.