Uniek in Groningen: Gratis Koopzondagopvang voor SKSG klanten!

Vanaf zondag  3 februari biedt kinderopvangorganisatie SKSG gratis opvang aan op koopzondagen voor al haar klanten, tussen 12.00 en 17.00 uur.

Ouders kunnen ongestoord winkelen, terwijl hun kroost veilig, verantwoord en vertrouwd wordt opgevangen in het prachtige onlangs gerenoveerde kindercentrum SKSG Kastanjeplein in de binnenstad. Zo hebben zowel ouders als kinderen een leuke ontspannen middag. Op SKSG Kastanjeplein staan professionele pedagogisch medewerkers klaar om de kinderen een leuke middag te bezorgen.

Marriët, Moeder van Stijn en Anne:  “Wil ik net even lekker willen winkelen met het gezin, hebben de kinderen geen zin. En niet een beetje niet, nee helemaal niet! Het compromis is vaak speelgoedwinkels afstruinen, proberen het gezellig te houden met een extra krentenbol of 1x in de draaimolen etc. Aan het echte winkelen kom ik niet toe. Soms voel ik me net politieagent. Met de nieuwe Koopzondagopvang van SKSG ben ik dan ook superblij!”.

De Koopzondagopvang van SKSG is voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. Ouders kunnen hier maar liefst 4x per jaar gratis gebruik van maken. Op www.sksg.nl staan de koopzondagen genoemd en is het aanmeldformulier te downloaden.

Voor nadere informatie kan gebeld worden met SKSG Kastanjeplein, 050 – 313 98 28 of mailen naar kastanjeplein@sksg.nl of kijk voor meer informatie en de voorwaarden op onze website: www.sksg.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.