Uitvoering dansproject I love dance O.B.S. De Beijumkorf

De leerlingen van Openbare Basisschool De Beijumkorf, locatie de Honingraat hebben woensdag 24 april en donderdag 25 april hun dansproject  I love dance afgesloten met een spetterend optreden in de –  in koninklijke kleuren versierde – hal van de school.

Alle leerlingen hebben tijdens het optreden  aan hun ouders en/of opa’s en oma’s laten zien wat zij in maart en april tijdens de gymlessen hebben geleerd. De afgelopen twee maanden stonden de gymlessen van de school in het teken van dans. De kinderen leerden onder andere over de verschillende danssoorten en over de achtergrond van de dansstijl waar zij in de gymles voor oefenden.

Voor elke groep sloot de dans aan bij de leeftijd en de belevingswereld van het kind. Bij de kleutergroepen was dit het vooral kunnen bewegen op muziek. In de middenbouwgroepen werd dit uitgebreid naar basisdanspassen en voor de groepen 8 naar hiphop en streetdance. Tijdens het optreden – met een koninklijk tintje – hebben de kinderen laten zien wat zij hebben geleerd tijdens deze danslessen. Het was een groot feest!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.