Uitnodiging zaterdagmiddag 31 oktober inrijden nieuw fietsecoduct Stadsweg Ring Oost

Geachte geïnteresseerde in de werkzaamheden aan de Ring,

Het inrijden van het nieuwe viaduct gaat met enig spektakel gepaard. Divers groot materieel zal zaterdag aanwezig zijn om het dek van het nieuwe viaduct – dat al die tijd naast de Oostelijke Ringweg ter hoogte van Kardinge in aanbouw is geweest – op haar plek in te rijden. Vrijdagavond 30 oktober wordt het dek al vanaf Kardinge klaar gezet op de Ringweg en vervoerd richting Lewenborg. Tevens wordt dan de tijdelijke fietsbrug verwijderd.

Uitnodiging op de Ring
Het op zijn plaats brengen van het viaduct is gepland tussen 12 en 15 uur op zaterdag 31 oktober. U kunt de ‘manoeuvres’ waarnemen op de (afgesloten) Ringweg aan de noordzijde (schoolzijde Lewenborg). Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om aan te geven hoe u hier terecht komt. In verband met de veiligheid is het nadrukkelijk verzoek om naar deze locatie te gaan en aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. U krijgt daar tevens een versnapering aangeboden.

Voor meer informatie zie ook: http://ringgroningen.nl/news/205/15/Zaterdag-31-oktober-inrijden-eerste-nieuwe-fietsecoduct-Stadsweg

Met vriendelijke groeten,

Marie-Lou Gregoire

Communicatie Oostelijke Ringweg/Noordzeebrug/Reitdiepplein
namens Provincie Groningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.