Uitnodiging voor de najaarsactie in de Groene Long

Beste mensen,
Op zaterdagmorgen 19 november a.s. is de jaarlijkse najaarsactie in de Groene Long.

dsc_5815We gaan er vanuit dat velen van jullie, jong en oud, deze ochtend samen met ons weer de handen uit de mouwen willen steken om de Groene Long winterklaar te maken. In de afgelopen weken hebben wij met technisch wijkbeheerder Leo Schulp van de wijkpost Oost, gekeken welke werkzaamheden we ter hand nemen. Snoeien, zwerf- en drijfvuil ruimen, sloten en vijvers ontdoen van drijfhout, overhangend groen verwijderen, bruggen en ander meubilair ontdoen van de groene aanslag etc. We zijn nog aan het bekijken wat er bij de vlindermuur zou moeten gebeuren.

We zouden graag willen weten of we op jullie kunnen rekenen en met hoeveel personen, dit in verband met de organisatie en de verzorging.
Ook als mensen niet kunnen mee kunnen doen of afzien van verdere deelname aan deze activiteit laat het ons dan ook even weten,  dan kunnen wij de deelnemerslijsten bijwerken.

Zoals gebruikelijk beginnen wij om 09.00 in het Boerderijum aan de Beijumerweg 19a met een inloop en uitleg van de werkzaamheden onder het genot van een kop koffie o.i.d. Om 09.30 uur gaan we aan het werk en om 12.00 uur eindigen we weer in het Boerderijum met broodjes etc.

Vriendelijk verzoek: Kijk eens in jullie omgeving of er nog meer mensen bereid zijn om mee te helpen op deze morgen. We kunnen nog wel een paar handen extra gebruiken.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Frans Egberink                 tel. 050-5419857 of  06-30918008 of per E-mail fgegberink@home.nl
Theo Smit                         tel. 050-5414440 of  06-13821772 of per E-mail t.z.smit@home.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.