Uitnodiging voor de actie in de Groene Long op zaterdagmorgen 18 november a.s.

Ingezonden.

Beste mensen,

Op zaterdagmorgen 18 november a.s. is de jaarlijkse najaarsactie in de Groene Long.

We gaan er vanuit dat velen van jullie deze ochtend samen met ons, de handen weer uit de mouwen willen steken om de Groene Long winterklaar te maken. In de komende weken gaan we met de technisch wijkbeheerder Leo Schulp van de wijkpost Oost, kijken welke werkzaamheden we ter hand nemen. Snoeien, zwerf- en drijfvuil ruimen, sloten en vijvers ontdoen van drijfhout, overhangend groen verwijderen, bruggen en ander meubilair ontdoen van de groene aanslag etc. We zijn nog aan het bekijken wat er bij de vlindermuur zou moeten gebeuren.

We zouden graag op korte termijn weten of we op jullie kunnen rekenen en met hoeveel personen, dit in verband met de organisatie en de verzorging.

Ook als mensen niet kunnen mee doen dan horen wij dat graag. Zijn er mensen die afzien van verdere deelname aan deze actie laat het ons weten dan kunnen wij de deelnemerslijsten bijwerken.

 

Zoals gebruikelijk beginnen om 09.00, niet zoals we gewend waren in het Boerderijum maar in de vroegere Wegwijzer op Plein Oost  Ypemaheerd 42 waar de bibliotheek gevestigd is, met een inloop en uitleg van de werkzaamheden onder het genot van een kop koffie o.i.d. Om 09.30 uur gaan we aan het werk en om 12.00 uur eindigen we in de  opnieuw in de Wegwijzer op plein Oost met koffie, en een drankje etc.

De reden dat we naar de Wegwijzer zijn verhuisd is dat de huidige opslagruimte van het gereedschap op de huidige locatie bij de Zwerm te klein werd en het vervoer er van te veel werd. Nu hoeven we niet meer  met het gereedschap te slepen tussen twee locaties en hebben we alles bij de hand.

 

Met vriendelijke groet,

Frans Egberink                    tel. 050-5419857 of  06.30918008 of per E-mail fgegberink@home.nl

Theo Smit                            tel. 050-5414440 of  06.13821772 of per E-mail t.z.smit@home.nl

 

 

1 reactie op “Uitnodiging voor de actie in de Groene Long op zaterdagmorgen 18 november a.s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.