Uitnodiging feestelijke mijlpaal Ring Oost bij Beijum-Zuid/De Hunze op 7 juli 2013

Voor buurtbewoners en geïnteresseerden vindt op zondag 7 juli 2013, vanaf 08.00 uur een feestelijke gebeurtenis plaats vanwege het nieuwe viaduct dat bij Beijum-Zuid op de definitieve plek wordt ingereden.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Het inrijden van het nieuwe viaduct gaat met enig spektakel gepaard. Divers groot materiaal zal die ochtend aanwezig zijn, om het viaduct – dat al die tijd naast de Oostelijke Ringweg in aanbouw is geweest – op haar plek in te rijden.

Ontbijt

Het hele spektakel is gepland tussen 08.00 en 11.00 uur op zondagmorgen. Gezien het vroege tijdstip – en als gebaar voor de mogelijke overlast die u tijdens de bouw heeft ondervonden – bieden wij u, namens de projectorganisatie, een ontbijt aan vanaf 9.00 uur. Om een indruk te krijgen hoeveel mensen gebruik maken van het ontbijt, verzoek ik u vriendelijk om dat uiterlijk 2 juli kenbaar te maken via info@ringgroningen.nl.

Afsluiting Ringweg

In verband met veiligheid tijdens het transport zal het weekend van 6 juli een gedeelte van de Ringweg ter hoogte van Beijum-Zuid afgesloten zijn. U wordt hiervan nog tijdig – via de media en diverse andere kanalen – op de hoogte gesteld.

Waar kunt u staan?

U kunt op zondag 7 juli de activiteiten gadeslaan vanaf de Ringweg aan de Beijum-Zuid kant. Bewoners uit

De Hunze kunnen met behulp van verkeersregelaars de ring oversteken ter hoogte van het huidige kruispunt. Bewoners uit Beijum-Zuid kunnen via het fietspad en de nieuwe rotonde, het terrein bereiken. U kunt alleen aan de Beijum-Zuid zijde de activiteiten waarnemen. Het ontbijt vindt op het huidige kruispunt plaats, aan de rand van de Ringweg aan de Beijum-Zuid zijde. U wordt vriendelijk verzocht zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ulienke Nauta (projectsecretariaat Ring Oost,

tel.nr: 050-3164464, email: u.nauta@provinciegroningen.nl).

Ik zie u graag op zondag 7 juli!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.