UITNODIGING: Bewonersbijeenkomst Godekenheerd

BEWONERSBIJEENKOMST DONDERDAG 13 JULI 2017 VANAF 16:00 UUR, IN HET PAND VAN WIJ BEIJUM AAN DE ISEBRANDTSHEERD 96.

Om de wijk Beijum op orde te houden is een aantal jaren geleden gestart met de Heerdenaanpak. In de Heerdenaanpak wordt sociale inzet verbonden aan aanpassingen in de fysieke woonomgeving.

Na de wijkschouw van vorig jaar zijn de gemeente Groningen, Wij Beijum, de politie en de woningcorporaties De Huismeesters en Nijestee aan de slag gegaan met de verbetering en vernieuwing van de Godekenheerd. Met elkaar pakken we niet alleen het uiterlijk van de Godekenheerd aan, maar ook de veiligheid en overlast. Uw ideeën en wensen zijn dus de basis voor het verbeteren van uw leefomgeving.
Wij willen u op deze bewonersbijeenkomst graag laten zien waar we mee bezig zijn. Onderwerpen die aan bod komen zijn de herinrichting van het kruispunt Koerspad, het groenonderhoud en plannen voor het verbeteren van uw leefomgeving. Daarnaast ontvangt u informatie over de inzet van energiecoaches in Beijum. Nader ingaand op de herinrichting van de kruising bij de Godekenheerd: de werkzaamheden zullen vroegtijdig op borden worden aangekondigd, evenals de wijzigingen voor het verkeer. Een dezer dagen zal er deur aan deur in de Godekenheerd, Froukemaheerd en Holmsterheerd een flyer bezorgd worden met nadere informatie over de werkzaamheden.
Voor de bijeenkomst ontvangt u nog een nieuwsbrief. Hier kunt u lezen welke onderwerpen er tijdens de bijeenkomst besproken zullen worden.
Voor informatie en/ of vragen kunt u mailen met Barbara Ligtenberg, barbara.ligtenberg@groningen.nl

Graag tot ziens op 13 juli!
Met vriendelijke groet, de werkgroep Godekenheerd
Wij Beijum

Gemeente Groningen

de Huismeesters

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.