Uitnodiging

Klik op de afbeelding om de tekst of kaart te vergroten.

Voor het invullen van de enquête klik hier

 

 

Op de kaart zijn de op te heffen speelplekken rood omcirkeld. Echter is het niet heel duidelijk te onderscheiden, waarvoor excuses.  Vandaar hieronder een kleine toelichting.

Geplande opheffing in de volgende heerden:

Heratema, Bekema, Hiddema, Scheltema, Jensema, Jaltada, Eilarda, Bentisma, Grevinga, Atens, Bottema, Sibranda,Froukema, Menkema, Boelema, Nijenstein. In sommige heerden staan er meerdere op de nominatie.

Hoe een en ander verder ingevuld zal worden en het uiteindelijke plan is afhankelijk van de beide bewonersbijeenkomsten. Alles staat open, uw mening wordt gevraagd, maak er gebruik van nu het nog kan! Het gaat uiteindelijk om het totaal plaatje waar men zich in kan vinden.

 

5 reacties op “Uitnodiging

 1. word er niks wijzer van. een betere kaart met de heerden er op genoemd erbij.of nr …is die heerd. hier schieten we niks mee op.

  1. Helaas is de kaart niet zo duidelijk geworden als verwacht en daar schiet je inderdaad niet veel mee op. Wellicht een reden te meer om op de 1 februari meer duidelijkheid te krijgen.Een grote kaart is dan aanwezig.

 2. Vanochtend al een druk bezochte sessie geweest. Aangezien ik niet doorhad dat het een heel programma was en er van uitging dat het een vrije inloopsessie was, kwam ik eigenlijk te laat aan.
  Het programma voor vanavond (1 februari) in de Kleihorn:
  19.30-19.45: Inloop
  19.45-20.00: Inleiding
  20.00-20.15: Terugkoppeling ingevulde enquêtes
  20.15-21.00: Uiteen in groepen, per tafel een deelgebied bespreken
  21.00-21.30: Terugkoppeling per groep + afsluiting
  Wel de moeite waard om jouw ideeën naar voren te brengen over de plannen voor de speelplekken in je eigen omgeving!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.