Tot ziens bij de nieuwjaarsrolletjes

Als Centrum voor Jeugd en Gezin kijken we terug op een bloeiend jaar. Veel opvoeders uit Beijum weten inmiddels de weg naar ons te vinden: elke dag verwelkomen we volop ouders met en zonder kinderen voor de ontmoeting. Ook denken en werken ouders steeds meer mee: we zijn hard bezig een centrum van jeugd en gezin te worden. Sommige ouders maken een ouderkrant, andere zijn gastvrouw en een groepje ouders heeft zelf de populaire ruilwinkel Mix & Match opgezet in het CJG.

Naast de vrijwilligers werken er in het CJG natuurlijk ook beroepskrachten. Dat zijn de verpleegkundigen Marjan Koster, Aafke Stoppels en Wilma Heuvelman, jeugdarts Monique de Jonge, bureau-assistente Ingrid Burke, maatschappelijk werker Willem Booisma en opvoedondersteuner Hanneke Feijen. Verder zijn ook de sociaal verpleegkundigen Hilde, Lenie, Anita en Lineke verbonden aan het CJG, maar zij werken vooral op de scholen.

Ook volgend jaar staan alle beroepskrachten en vrijwilligers weer voor jullie klaar: vanaf 9 januari is er weer dagelijks inloop. Met natuurlijk in de eerste week nieuwjaarsrolletjes bij de koffie en thee. Maar nu eerst wensen wij iedereen hele prettige feestdagen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.