Theaterproject Beijum: Try-out op 25 mei

EIGEN HEERD IS GOUD WEERD is een theatervoorstelling over het wel en wee in de wijk Beijum.

Via de Beijumkrant bent U op de hoogte gehouden van het creatieve proces van een aantal zeer enthousiaste Beijumers, die hun eigen wijk voor het voetlicht zullen brengen.

Op zondagmiddag 25 mei kunt U alvast genieten van een aantal scenes uit de voorstelling, die op 25 sept. tijdens Bruisend Beijum in première zal gaan. De try-out op 25 mei wordt gespeeld in de centrale ruimte van Boerderijum tijdens de Open Dag aan de Beijumerweg en begint om 15.00 uur.

Muziek, poëzie, dans, beweging en tekst geven het publiek een inkijkje in het wonen en werken in Beijum. De spelersgroep, muzikanten en regisseur willen U graag deelgenoot maken van het proces.

De scenes die we laten zien, zijn een greep uit de vele scenes die we vanuit improvisatie samen hebben gemaakt. U zult o.a. scenes zien over de eenzaamheid, die in Beijum woont, over de natuureducatie, over de prachtige natuur in Beijum, over de vergadercultuur, over het vandalisme, over geheimen die kinderen met zich meedragen, over het zoeken naar contact en hoe die te vinden is in De Bron, over de beeldschermcultuur.

We zijn benieuwd naar Uw reacties en willen dan ook graag na afloop van de try-out met het publiek in gesprek gaan. U bent van harte welkom.

Akke Brouwer  (regisseur)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.