Stem op Tina!

Beijum bestaat 40 jaar en wat is nou een mooier cadeau dan een kinderburgemeester uit ons Beijum. Maar je moet wel even stemmen om dit cadeau aan de (kinder) wijk te kunnen realiseren. Direct even doen (anders vergeet je het misschien).

Vijf kinderen, waaronder de tien jarige Tina uit Beijum, voeren vanaf woensdag campagne om de nieuwe (loco-) kinderburgemeester van de stad te worden. .De kinderburgemeester denkt mee over kinderzaken in Groningen. Hij of zij mag de burgemeester of wethouder helpen bij afspraken of officiële openingen. Daarnaast mag de kinderburgemeester zelf een activiteit organiseren om aandacht te vragen voor iets wat hij of zij belangrijk vindt.

Alle inwoners van de gemeente Groningen kunnen stemmen op hun favoriete kandidaat. Dat kan t/m vrijdag 6 juli 12:00 uur online en op zaterdag 7 juli tussen 10.00 en 12.00 uur bij de verkiezingskraam op Tussen Beide Markten. Op zaterdagmiddag 7 juli wordt bekendgemaakt wie de nieuwe (loco-) kinderburgemeester van Groningen 2018-2019 is

“Hallo, mijn naam is Tina en ben 10, bijna 11, jaar oud. Later wil ik chirurg worden, maar nu wil ik mij inzetten om pesten tegen te gaan. Pesten is bijna een soort ziekte waar eigenlijk geen goed medicijn tegen is. Zelfs wanneer het pesten is opgehouden, kan iemand er nog lang last van hebben. Daarom wil ik meer aandacht voor pesten en wil ik deze ziekte uitroeien. Mijn slogan is: ‘Pesten doet pijn, als er geen genezing is’.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.