Sprankelende feestdagen!

Dinsdag 3 december organiseert de werkgroep ‘Ik ben er ook’ samen met Stip voor alle Beijumers een feestelijke seizoensafsluiting en ruilbeurs.

Ruilbeurs

Op de ruilbeurs kunt u allerlei mooie, niet meer gebruikte, spullen ruilen. Denkt u daarbij niet alleen aan kleding, boeken, speelgoed, spelletjes of kerstversieringen, maar ook aan diverse diensten. Misschien kunt u goed kleding verstellen of een kerstboom optuigen, maar zit u soms omhoog met vervoer naar de sportclub of het ziekenhuis. Of  bent u een kei in het leuk verpakken van presentjes, maar zou u het geweldig vinden om een oppas te hebben voor een avond per maand? Echt alles kan!

Om deze activiteit tot een succes te maken, worden ook jongeren betrokken. In het kader van ‘De maand van het g€ld’ willen we kijken naar een passende aanvulling op het geheel.

Kalender ‘ik ben er ook’

Tijdens de ruilmarkt is er in de Kleihorn de feestelijke seizoensafsluiting van de werkgroep ‘ik ben er ook’. Tijdens deze afsluiting zal de kalender, ontwikkeld door de werkgroep ‘ik ben er ook’, gepresenteerd worden. Onze wethouder mevrouw Visscher, met onder andere Zorg en Welzijn, Integratie/emancipatie in haar portefeuille, zal de kalender als eerste in ontvangst nemen.

Toevallig is het niet dat de activiteiten op hetzelfde moment plaatsvinden. Beide activiteiten staan in het teken van feestdagen; de traditionele feestmaaltijden van de werkgroep en een eigentijdse manier om de feestdagen prettig door te komen.

We hopen op een feestelijke en gezellige avond in de Kleihorn waarin Beijumers elkaar ontmoeten. Deze avond zal vooruitzien naar de aankomende feestdagen. Bezoekers kunnen deze avond ervaren dat een klein(er) budget geen belemmering voor de feestdagen hoeft te zijn.

Van 18.00 tot 22.00 uur is iedereen van harte welkom in de Kleihorn (Fultsemaheerd 87) in Beijum.

Deelnemers gezocht

We zoeken nog bewoners die het zien zitten om een kraampje te vullen op de ruilbeurs. Lijkt het u leuk om uw spullen te ruilen? Geef u dan snel op bij Stip Beijum voor de ruilmarkt, het aantal kraampjes is beperkt.

Voor opgave en meer informatie kunt u terecht bij Stip Beijum, Wegwijzer, Ypemaheerd 42. Openingstijden: di. 9.00 – 12.00, do. 14.00 – 16.30. Telefoonnummer: 050 549 02 29, email: beijum@stip-groningen.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.