Sociale Long actie op Bruisend Beijum

Ingezonden:  3 oktober is het Bruisend Beijum en net als we met de open zondag van Boerderijum hebben gedaan zouden wij als Sociale Long hier graag op willen aanhaken maar dan niet met een feest ditmaal maar met een hulpactie voor de mensen in Beijum die het financieel moeilijk hebben en dus wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Hoe willen we dat doen;

De Sociale long gaat op bruisend Beijum staan met een kraam waarop we een doos plaatsten en we zouden jullie willen vragen hier een lang houdbaar product in te deponeren, denk aan; meel, olie, spaghetti, macaroni, chocola, blikken bonen,blikjes tonijn, rijst, tomatenpuree, tomatenblokjes, schoonmaakmiddelen, etc etc.
Wij zullen al deze producten verzamelen en met kerst willen we hier kerstpakketten van maken en uitdelen aan diegenen in Beijum die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Nu vragen jullie je natuurlijk af hoe we weten dat iemand wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
We krijgen hiervoor een lijst aangeleverd met adressen van gezinnen die het moeilijk hebben en die hebben aangegeven een steuntje in de rug wel te kunnen waarderen.
Dus heb je nog een lang houdbaar product (of meerdere natuurlijk) die je wel kunt missen en je gunt het iemand in Beijum, deponeer het dan in de doos die op onze kraam zal staan en dan zullen wij er mooie kerstpakketjes van maken waar we misschien je eigen buurman of buurvrouw wel heel gelukkig mee kunnen maken!

Ook zullen wij ergens in november op een of meerdere zaterdagen met een doos bij de AH, de Lidl en de Aldi gaan staan om hetzelfde van jullie te vragen zodat we samen met jullie hopelijk een heleboel gezinnen in Beijum een warme kerst kunnen bezorgen!

Zouden jullie dit bericht willen kopiëren en delen zodat we zoveel mogelijk gezinnen in Beijum kunnen helpen!
Alvast bedankt!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.