Slotdag basisschool de Expeditie

Het einde van dit schooljaar nadert en zo ook het einde van basisschool de Expeditie. Nog niet zoveel jaren geleden ontstaan uit een fusie van de basisscholen de Dijk en de Doefmat. Door o.a. een teruglopend leerlingenbestand is men genoodzaakt de school te sluiten. Vervelend voor de leerlingen die nog enkele jaren naar school moeten en zo na een korte periode weer een verandering mee moeten maken. Leg het maar eens uit als ouder. But life goes on.

Vandaag was het namelijk toch een namiddag/avond met vooral vrolijke en ontspannen gezichten, Een slotdag met goed weer en veel vertier, Zo waren er optredens van de schoolkinderen en niet te vergeten de leerkrachten met als thema Werelddans. De verschillende groepen hadden dansen ingestudeerd uit o.a. Hawai, Afrika en Italie. Muzikale omlijsting wed verzorgd door de dweilband De Post It en het Theaterauthentiek van Ingrid Koetzier zorgde voor verder entertainment door middel van optredens zoals het complimenten loket en een postbode en agent die fratsen uithaalden met de aanwezigen.

Ook de innerlijke mens werd goed verzorgd door de lekkere zelf gemaakte hapjes en drankjes, En als klap op de vuurpijl ook nog een echte ijscokar, het was er een drukte van jewelste. Als afsluiting werd er nog een polonaise ingezet en kwam er een einde, niet alleen aan deze slotdag, maar helaas ook aan het bestaan van de Expeditie. Maar het afscheid blijft …….

 

Een nieuwe invulling voor de locatie is nog niet bekend. Voorlopig blijft de peuterspeelzaal Pinokkio nog gebruik maken van de locatie, dus aanmelden kan nog gewoon!

Voor meer foto’s verwijzen wij u graag naar onze Facebook pagina

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.