SKSG pakt Nationale Voorleesweek groots aan!

Woensdag 22 januari 2014 start de Nationale Voorleesweek.
Op alle kinderdagverblijven van SKSG wordt gestart met Het Nationale Voorleesontbijt.
Krrrr…okodil!, het prentenboek van het Jaar 2014, staat centraal en wordt op alle locaties voorgelezen.

Ton Schroor (Wethouder van Onderwijs) komt tijdens het Nationale Voorleesontbijt om 9.30 uur het boek Krrrr..okodil voorlezen op SKSG Battello. SKSG haar nieuwe directeur Enno van der Werff gaat voorlezen op de locaties in Zuidhorn en Erica van Lente, Fractievoorzitter van de PvdA komt op SKSG Kastanjeplein voorlezen om 8.00 uur. Hélène en Louise van Stichting Lezen & Schrijven komen voorlezen op Doremi en op vrijdag op Dolfijn. Ook Hans de Troubadour ontbreekt niet en zal diverse SKSG locaties bezoeken om er samen met de kinderen een feestje van te maken. Op andere locaties komen medewerkers van de bibliotheek langs en ook. Dit is slechts een greep uit de vele activiteiten..

In de week van 22 januari tot 1 februari vinden er allerlei leuke activiteiten plaats op de kinderdagverblijven van SKSG. Hiervoor heeft iedere locatie het boek Krrr..okodil, een vingerpopje, een handpop en een verkleedset van krokodil en een uitgewerkt thema van ons pedagogenteam ontvangen.

SKSG ondersteunt de jaarlijkse voorleescampagne vanwege de stimulering van de taalontwikkeling bij jonge kinderen. SKSG stimuleert alle ontwikkelingsgebieden bij kinderen. Zowel op taalgebied, sociaal-emotioneel als de motorische ontwikkeling. Allemaal vaardigheden die belangrijk zijn voor de rest van je leven en ter voorbereiding op school.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.