Schouw Godekenheerd in het kader van de Heerdenaanpak

Startpunt schouw Godekenheerd
Startpunt Schouw Godekenheerd bij het Koerspad

Vijf jaar geleden is in Beijum gestart met de Heerdenaanpak wat moet leiden tot een verbeterde woonomgeving en woonsituatie, waarbij de inbreng van de bewoners een grote rol speelt.

Na de Doornbosheerd, Barmaheerd en Atensheerd is de Godekenheerd aan de beurt.
Vrijdag 1 juli j.l. is een schouw gehouden waarbij de gemeente, WIJ Beijum, De Huismeesters, Nijestee en een aantal bewoners zo concreet mogelijk de problemen in beeld trachten te brengen.
Naast het onderhoud van het openbaar groen is vooral de verkeersveiligheid een belangrijke factor. De bevindingen gedurende de schouw worden op een rij gezet en in de komende projectgroepvergadering besproken en er wordt bekeken op welke manier deze kunnen worden uitgewerkt.
De bewoners van de Godekenheerd zullen worden uitgenodigd om tijdens een vervolg bijeenkomst de plannen te bekijken en te bespreken.

De bewoners kunnen bij WIJ Beijum binnenlopen voor informatie en/of voor het aanbrengen van meer verbeterpunten. Aanspreekpunt hiervoor bij WIJ Beijum voor de Godekenheerd is Debora den Haring (debora.den.haring@wij.groningen.nl).

Verdere vragen aan de gemeente kunt u per email richten aan Barbara Lichtenberg barbara.ligtenberg@groningen.nl

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.