Samenloop voor Hoop Groningen luidt noodklok

Het Organiseren van de samenloop voor Hoop Groningen in Beijum komt moeizaam op gang. De organisatie heeft namelijk een tekort aan sponsoren. 
De Samenloop voor Hoop is een evenement om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Dit gebeurt door 24 uur lang samen te wandelen tegen kanker.

De organisatie heeft grote moeite om het evenement op poten te zetten. Ze kampen namelijk met een tekort aan sponsoren. Even dreigde het evenement zelfs geannuleerd te moeten worden. De organisatie heeft dit uiteindelijk kunnen voorkomen, maar de kosten moesten wel flink gedrukt worden. Dit is iets wat het evenement natuurlijk niet ten goede komt.

De organisatie denkt zelf dat het kleine aantal sponsoren komt door de mindere mate van saamhorigheid binnen de stad Groningen. In dorpen is volgens hen de saamhorigheid namelijk veel groter.

Volgens de organisatie zijn alle sponsoren welkom, omdat ze graag een groot evenement neer willen zetten. Sponsoren die zich willen aanmelden kunnen dit doen via de site van de Samenloop voor Hoop Groningen.

Zie ook onderstaande video.

Bron: OOG Tv

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.