Samen doen dan……………

….kom je verder. Een motto welke vaker gehoord word en zeker van toepassing is op de kerstpakkettenactie van de Sociale Long Beijum en PKN de Bron.

Het streven van beide was om, in navolging van de succesvolle actie vorig jaar, dit jaar 150 kerstpakketten samen te kunnen stellen voor wijkbewoners die om uiteenlopende redenen een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Door de belangeloze inzet van vele vrijwilligers die producten en zelfs geld inzamelden en de zeer vele donaties, van winkeliers, organisaties en vooral niet te vergeten de particulieren, is het aantal van 150 pakketten ruim overschreden.

Tijdens het in een ontspannen sfeer samenstellen van de kerstpakketten, gisteren( maandag), in de kerkzaal van de Bron, kwamen de vrijwilligers al snel tot de conclusie dat er wel erg veel was gedoneerd en men daarom nog eens ruim 20 pakketten meer kon samenstellen. Verbazing, blijdschap, emotie en waardering viel te bespeuren bij alle aanwezigen. Waar een wijk toch groot in kan zijn.

Vandaag en morgen (woensdag) gaan de vrijwilligers ruim 170 Beijumse voordeuren langs om mede wijkbewoners een hart onder de riem te steken door ze een goed gevuld kerstpakket te overhandigen.

Men kan over Beijum vele dingen denken, zeggen en schrijven. Maar de inzet van de vele vrijwilligers en de vele donaties vanuit alle gelederen in de wijk zullen in ieder geval door de ontvangers op gepaste wijze gewaardeerd worden. En daar gaat het om.

Wij zeggen het,

Beijum bedankt!

Wij wensen een ieder Prettige Kerstdagen en alvast een gelukkig  Nieuwjaar!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.