Ring Noord volledig afgesloten van vrijdagavond 15 juli tot maandagochtend 18 juli

Van vrijdagavond 15 juli 19.00 uur tot maandagochtend 18 juli 6.00 uur is de Noordelijke Ringweg in Groningen tussen de Westelijke Ringweg en de Bedumerweg  in beide richtingen volledig afgesloten. Dat geldt ook voor de op-en afritten bij de Noordelijke Ringweg. Het verkeer wordt omgeleid via de Oostelijke en Zuidelijke Ringweg.

In het weekend wordt de oude asfaltdeklaag verwijderd en een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Ook wordt dan onderhoud uitgevoerd aan de Plataanbrug op de Noordelijke Ring, de brug over het Reitdiep.

Geluidshinder
Vanwege de strakke planning gaan de werkzaamheden in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 juli voor een groot gedeelte door. Dit zorgt voor geluidshinder voor de omgeving. De omgeving is hiervan op de hoogte gesteld.

Zomerwerkzaamheden
De zomerwerkzaamheden duren tot eind augustus. Dan worden onder andere een nieuwe (stille) asfaltdeklaag, nieuwe belijning en nieuwe bebording aangebracht en worden de geluidsschermen vervangen. Na het weekend gaat de aannemer verder met het gedeelte van de ringweg tussen de Bedumerweg en de Oostelijke Ringweg.