Reminder: 23 september Burendag!

Op 23 september is het alweer voor de twaalfde keer Burendag. Burendag wordt georganiseerd door Douwe Egberts en het Oranje Fonds omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Vanaf half juni tot 18 augustus kon u uw activiteit aanmelden en een bijdrage aanvragen op www.burendag.nl

Tegemoetkoming

De deadline gemist of vergeten? Wel nu. De sociale cohesie, het  betrokken zijn in, bij en voor je heerd merk je steeds meer op in onze wijk. Er worden op eigen initiatief meer activiteiten en ontmoetingen georganiseerd in de heerden. Een positieve ontwikkeling die wij toejuichen en ondersteunen. Middels een kleine financiële ondersteuning voor uw heerd(en)  kunnen wij ook een bijdrage leveren om er toch nog een geslaagde Burendag van te maken. Per heerd kan men maximaal € 100, – aanvragen. Een Burendag activiteit bestaat uit meer dan ‘gezellig samenzijn’.  Het is de bedoeling dat u met de buurt iets opknapt of uitvoert voor de buurt . Burendag is dus een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Een uitgelezen gelegenheid om contact te zoeken met mensen uit uw heerd en hen (nog) beter te leren kennen.

Interesse? Stuur een mail naar info@beijum.org en wij nemen z.s.m. contact met je op. Of kom langs op ons spreekuur, iedere dinsdag van 10-12 uur bij Wij Beijum aan de Isebrandstheerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.