Persbericht Circus Santelli

Première MATILDA – Circus Santelli
over een superslim circusmeisje en andere personages uit het bekende kinderboek

Op zaterdag 26 mei gaat de nieuwe voorstelling van Circus Santelli in Première in de Concertzaal van VRIJDAG. Matilda wordt gespeeld door de Jonge Talenten van Santelli.

Trots wandelt Matilda over het koord naar school. Eindelijk mag ze!  Samen met klasgenoten klimt ze op de tafels en bouwt spannende piramides. De liefste juf Engel doet gewoon mee!

Iedereen is bang voor het hoofd van de school. Mevrouw Bulstronk is een nare juf, ze trekt kinderen aan hun haren en gooit ze door de lucht.

De vader van Matilda heeft geen schone handen en hij voert de hele dag niets uit. Wanneer de FBI hier weet van krijgt hebben de ouders van Matilda er, behalve hun veel te slimme dochter, nog een probleem bij.

Deze voorstelling wordt gespeeld door de jonge talenten van Santelli. Getalenteerde kinderen zetten hun eerste stappen op het circustheater podium in deze groep.  16 kinderen tussen de 9 en 12 jaar trainen onder intensieve begeleiding van deskundige trainers 4 tot 8 uren per week. Ze maken elk jaar een nieuwe voorstelling welke te zien is van eind april tot en met half oktober.

Kom dus zaterdag 26 mei naar de première om deze leuke gezinsvoorstelling te bekijken!

De voorstelling is van 13.30 tot 15.30 uur in de Concertzaal VRIJDAG, Sint Jansstraat 7

Kosten: tot en met 12 jaar kinderkaart € 6,00, vanaf 13 jaar € 8,00

Tot dan!

 

Meer informatie:

www.santelli.nl

https://www.bijvrijdag.nl/circus-santelli-26-mei-2018/#.WvLi8_mFOUk

 

foto: Bij Vrijdag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.