paranormaalbeurs De Lotusheerd

Locatie paranormaalbeurs De Lotusheerd gewijzgd

Stichting De Lotusheerd organiseert een paranormaalbeurs met diverse mediums, een aurafotograaf, verkoopstands en stoelshiatsu. Voor maximaal € 7,50 krijgt u deze avond een spiritueel consult. Meerdere mediums bezoeken kan ook.

Op 5 juli 2012 organiseert Stichting De Lotusheerd als afsluiting van het seizoen een paranormale beurs. Deze keer op een andere locatie dan gebruikelijk, namelijk in buurtcentrum De Kleihorn aan de Fultsemaheerd 87 in Groningen. De avond begint om 19.00 uur en de entree bedraagt € 7,00.

Op deze avond zijn onder andere de mediums Lina Buurlage, Wilma Bronne Stadwijk en Saskia Smid Tuinman aanwezig. Voor een volledig overzicht van de mediums verwijzen wij u naar www.lotusheerd.nl. Verder hebben we deze keer een aurafotograaf en 2 stoelshiatsu masseurs en zijn er verschillende verkoopstands

Stichting De Lotusheerd (www.lotusheerd.nl) is een stichting zonder winstoogmerk en heeft onder meer als doel de bevordering van paranormale en intuïtieve bewustwording en ontwikkeling. Om dit doel te bereiken organiseert zij sinds augustus 2002 met veel plezier één maal per maand een paranormale avond.

bron: ingezonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.