Papa’s & kinderen opgelet! 30 september Beachvoetbaltoernooi bij Kardinge

Als vader wil je natuurlijk zoveel mogelijk genieten van en met je kind(eren). Op vrijdag 30 september van 15.00 tot 17.00 uur is daar een prachtige gelegenheid voor!

Primetime-Papatime organiseert dan namelijk weer een GRATIS activiteit voor vaders en kinderen.

kinderen-met-balEr worden een Beachvoetbaltoernooi en een workshop vliegers maken georganiseerd bij Kardinge voor vaders met hun kind(eren) in de leeftijd van 4-13 jaar. Tijdens en na al het harde werken kan er gesmuld worden bij de Foodtruck Cow & Chicken! En als vader niet in de gelegenheid is om mee te doen, mag ook een verzorger of opa, oom, neef of broer mee.

Primetime-Papatime  is een initiatief van Mankracht Groningen en kinderopvangorganisatie SKSG. Het doel van Primetime-Papatime is om vaders de kans te bieden om samen het kun kinderen aan leuke (gratis) activiteiten mee te doen en zo unieke momenten met hun kind(eren) te beleven. Elke laatste woensdag of vrijdag van de maand is het ‘Primetime-Papatime’. Eerdere activiteiten als Modderdag en de Coole Survival run waren zeer geslaagd te noemen. Nu is het dus de kans voor vaders om met hun kinderen te voetballen en/of te vliegeren. Hoe cool is dat?! cow-en-chicken

Aanmelden voor de activiteiten kan op: http://primetime-papatime.nl/
Meer informatie en foto’s van eerdere activiteiten staan ook op deze site of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Primetime-papatime-527630534090083/?fref=ts

Agenda
Op 26 en 28 oktober zijn er een muziekworkshops in Oosterpoort en op 30 november staat striptekenen in het Stripmuseum op het programma.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.