Oproep Stiel voor deelname aan vrijwlligersmarkt Beijum

Stiel organiseert een vrijwilligersmarkt in Beijum op woensdag 20 juni aanstaande. Het doel  van deze markt is het werven van nieuwe vrijwilligers, maar het biedt tevens de gelegenheid om uw organisatie voor het voetlicht van wijkbewoners te brengen. Dit jaar willen we extra aandacht aan jongeren en het werven van jongere vrijwilligers besteden. Omdat het moeilijk kan zijn om jonge vrijwilligers te werven, kan Stiel u hierbij ondersteunen via deze vrijwilligersmarkt.

Indien u aandacht  wil besteden aan het werven van nieuwe vrijwilligers, nodigen wij u graag uit om aan deze markt mee te doen. Even alle informatie op een rij:

Datum: woensdag 20 juni 2012

Tijd: van 15.00 tot 18.00 uur

Locatie: achter winkelcentrum West (waar de markt van Beijum plaatsvindt)

Alle non-profitorganisaties uit Beijum wordt de mogelijkheid geboden om vanuit een stand hun vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen en direct  in contact te treden met wijkbewoners. Ook Stiel zal in een stand aanwezig zijn met algemene informatie over vrijwilligerswerk, die ook voor uw organisatie interessant kan zijn.

Aan de deelname aan de markt zijn geen kosten verbonden. Ook als uw organisatie slechts een deel van de middag aanwezig kan zijn, bent u van harte welkom.

Graag  horen wij vóór 12  juni of u van de markt gebruik wenst te maken.

Opgave kan via het onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook als u vragen heeft, kunt u hier terecht.

We hopen u te zien op 20 juni!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.