Opening expositie Wim Velt

Onder grote publieke belangstelling werd zondag 17 februari de nieuwe expositie geopend. De eer was deze keer voor Wim Velt. Om 16.00 uur ging het officiële gedeelte van start, Marijke Langius nam het woord en opende de expositie.

Wim Velt is landschapschilder, het atelier van Wim is dan ook het landschap zelf. Hij laat de stad achter zich en trekt op de fiets dagenlang de natuur in. Het directe contact met de natuur straalt van de doeken af; je hoort als het ware de wind blazen, de golven breken of de sneeuw knarsen onder je schoenen. Om het wisselend licht bij te houden moet hij vlot werken. Dit levert pure en krachtige werken op met een impressionistische toets. Hij weet de sfeer van het moment goed te treffen en deze door de beschouwer te laten mee ervaren.

De kunstenaar mocht vele complimenten in ontvangst nemen en meerdere bezoekers gaven aan nog een keer terug te komen om al het moois nog een keer te komen bekijken. U bent uiteraard ook van harte welkom!

De expositie duurt t/m 21 maart 2013. Atelier Pand49 is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 13.30 – 17.00 uur. Atelier Pand 49, Ypemaheerd 49, 9736 ME Groningen, tel. 0612387997 www.atelierpand49.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.