Opening Expositie ‘van dichtbij bekeken’

Op 8 september zal in het Atelier Pand49 de expositie ‘Van dichtbij bekeken’ van start gaan. U bent van harte welkom om deze opening bij te wonen vanaf 16.00, onder het genot van een hapje en een drankje.

De werken zijn gemaakt door Cathy Bosscher en Ellie Schrotenboer, beide woonachtig in Groningen.

Cathy Bosscher werkt onder de naam Frenetiek, wat zoveel betekend als: bezeten, dol, krankzinnig, laaiend, verwoed en waanzinnig. Dit geeft een goede samenvatting van haar werk en de manier waarop ze hiermee bezig is. Haar passie is de Macrofotografie en dit geeft haar de mogelijkheid om u meer te laten zien dan u met het blote oog ziet. Alle foto’s van de expositie zijn genomen in het Natuurgebied Kardinge, worden onbewerkt getoond en zijn gemaakt met respect voor de natuur en een minimum aan verstoring.

Paarden zijn de muze van Ellie Schrotenboer. Ze probeert in haar schilderijen de emotie, het karakter, de sierlijkheid en de kracht van het paard te vangen. Dit komt tot uitdrukking in hun houding, hun expressie of in hun hele paard zijn. Soms in een detail, soms in volle omvang. Het bezig zijn met paarden geeft haar steeds weer inspiratie en de drive nieuwe emoties op het doek te vangen.

De expositie is te bewonderen van zondag 8 september tot en met vrijdag 4 oktober in Atelier Pand49 te Beijum.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.