Open Dag van de Zorg en Welzijn op 17 maart

In het kader van de landelijke Open Dag van de Zorg en Welzijn openen op zaterdag 17 maart Woonzorgcentrum A.G. Wildervanck (Veendam), Woonzorgcentrum Westerhave (Wildervank), Woon-, zorg- en behandelcentrum Bloemhof (Ten Boer), Woon-, zorg- en behandelcentrum Innersdijk (Ten Boer), Verzorgings- en verpleeghuis Maartenshof (Groningen) en de locatie van het Expertise Behandelcentrum Groningen aan de Claremaheerd (Beijum) hun deuren voor geïnteresseerde bezoekers.

Divers programma op iedere locatie

Het landelijke thema van de Open Dag is ‘ImaGO’. Door onze deuren te openen nodigen wij bezoekers uit om een kijkje te nemen op onze locaties. Onze medewerkers en vrijwilligers informeren de bezoekers graag over wonen, zorg, welzijn, behandeling en werken op onze locaties.
Daarnaast organiseren wij rondleidingen en workshops.
Verder kunnen bezoekers van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken met de ‘keuken’ van onze locaties door onze Brasseries te bezoeken of het Bruin Café. Meer informatie en een overzicht van de workshops is te vinden op onze website: www.zorggroepgroningen.nl

Tijden

Op de Open Dag kunt u ons programma bijwonen op A.G. Wildervanck, Bloemhof, Innersdijk, Maartenshof van 13.30 tot 17.00 uur. U bent in Westerhave van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur en in het Expertise Behandelcentrum Groningen aan de Claremaheerd van 14.00 tot 16.00 uur.

Deelname aan de beurs in de Akerk

Behalve op de locaties presenteert Zorggroep Groningen zich ook op de ‘banenbeurs’ in de Akerk in Groningen. De beurs is bedoeld voor werkzoekenden, zorgverleners, schoolverlaters en overige geïnteresseerden en is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.