Oostelijke Ringweg van vrijdagavond tot maandagochtend afgesloten

De Oostelijke Ringweg tussen Beijum-Zuid/De Hunze en Kardinge is van vrijdag 14 augustus 19.00 uur tot maandag 17 augustus 06.00 uur afgesloten.

Dan wordt begonnen met de sloop van het fietsviaduct bij het Meedenpad. Doorgaand verkeer moet dan omrijden via de Westelijke en Noordelijke Ringweg. Voor het bestemmingsverkeer geldt een aparte omleidingsroute.

Tijdens de bouw van het nieuwe fietsecoduct dienen de fietsers de omleidingsroute via Kardinge of via Beijum-Zuid te nemen, afhankelijk van de bestemming.

Sloop Meedenpad
De sloop van het huidige fietsviaduct vindt voor een gedeelte vrijdag ‘s nachts plaats. Vervolgens vindt het grootste gedeelte van de werkzaamheden zoveel mogelijk in het weekend overdag plaats.

Na de sloop van het viaduct start de aannemer met de bouw van het nieuwe fietsecoduct Meedenpad. Deze werkzaamheden duren tot eind 2015. Daarbij kan af en toe hinder voor het verkeer optreden.

Een gedeelte van het nieuwe fietsecoduct (het dek) wordt in de buurt van Kardinge – naast de Oostelijke Ringweg – gebouwd.

Nieuwe fietsecoducten
Het huidige Stadswegviaduct en het viaduct Meedenpad worden allebei vervangen en maken plaats voor modern vormgegeven fietsecoducten.

Bron: Gezinsbode

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.