Oostelijke Ringweg Groningen; Uitnodiging inloopbijeenkomst deelproject Groningerweg en Beijum-Noord

Voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden vindt op maandag 14 mei tussen 16.30 uur en 20.00 uur een inloopbijeenkomst plaats. De uitgewerkte plannen voor de aanpak van de Oostelijke Ringweg, voor het deelproject Beijum-Noord/ De Hunze en de Groningerweg worden gepresenteerd. U kunt tijdens de genoemde tijdstippen binnenlopen in het Informatiecentrum Oostelijke Ringweg aan het Grondzijl 23 op het bedrijventerrein Ulgersmaborg-Noord tegenover Kardinge.

Voorlopig ontwerp Beijum-Noord/De Hunze en Groningerweg

Het voorlopig ontwerp voor beide kruisingen wordt toegelicht tijdens de inloopbijeenkomst. Aan de hand van ontwerptekeningen, visualisaties (foto’s) en een maquette kunt u een goed beeld krijgen van de nieuwe situatie van beide ongelijkvloerse kruisingen. Tijdens de inloopbijeenkomst zullen verschillende medewerkers van de provincie Groningen en de gemeente Groningen aanwezig zijn voor de nodige toelichting en beantwoording van eventuele vragen.

Nadere informatie
Als u nog vragen heeft over deze bijeenkomst, kunt u contact opnemen met Ulienke Nauta (projectsecretariaat Oostelijke Ringweg, 050-3164464, email: u.nauta@provinciegroningen.nl) of met Marie-Lou Gregoire, email: info@ringgroningen.nl. Achtergrondinformatie treft u tevens aan op www.ringgroningen.nl bij het onderdeel Oostelijke Ringweg. We zien u graag op maandag 14 mei!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.